Ταξίδι από Ελλάδα προς Μπρνο

Δημοσιεύτηκε από τον/την Brno στις

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ταξιδέψει κανείς από την Ελλάδα προς το Μπρνο και αυτό εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις αλλά και από τον τόπο που θα ξεκινήσετε
Μπορείτε να ταξιδέψετε με:

ΑυτοκίνητοΛεοφορείοΑεροπλάνο

To Brno απέχει 1800 με 2000 χιλιόμετρα από την Αθήνα και δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν την διαδρομή με το αυτοκίνητό τους. Αν επιλέξετε να πάτε οδικός καλό θα είναι να έχετε αγοράσει βινιέτες (κάρτες διοδίων) για Ουγγαρία ΕΔΩ και για Σλοβακία ΕΔΩ. Στη Σερβία και τα Σκόπια έχει μετωπικά διόδια και δέχονται πληρωμή με κάρτες και μετρητά σε ευρώ (προτιμήστε την κάρτα).

Στα Σκόπια θα σας ζητήσουν διαβατήριο καθώς και την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μαζί με την πράσινη κάρτα ασφάλισης.

Σε περίπτωση που δεν έχετε διαβατήριο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταυτότητά σας (με Λατινικούς χαρακτήρες)

Άλλος τρόπος είναι να ταξιδέψετε με λεοφορείο και συγκεκριμένα με το Κorona Τravel από Αθήνα, Λαμία, Λάρισα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη. Έχουν πολύ συχνά δρομολόγια και μπορείτε να μεταφέρετε κούτες με κόστος 2 ευρώ το κιλό (ελάχιστο κόστος 10ευρώ).

Με αεροπλάνο θα πρέπει να ψάξετε για πτήσεις προς Πράγα, Μπρατισλάβα, Βιέννη που είναι τα πιο κοντινά αεροδρόμια στο Μπρνο. Υπάρχει σύνδεση με τραίνο ή λεωφορείο προς το Μπρνο.

Κατηγορίες: ΓενικάΔιαμονή