Ιντερνετ τηλέφωνο τηλεόραση

Δημοσιεύτηκε από τον/την Brno στις

ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Όπως στην Ελλάδα έτσι και εδώ υπάρχουν πάροχοι ιντερνετ τηλεφωνίας και τηλεόρασης που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Μπρνο. Οι πιο μεγάλες εταιρίες είναι Netbox, UPC, O2.

Δυστυχώς αν μένετε λίγο πιο έξω από το κέντρο πρέπει να προσέξετε αν υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή σας διότι οι γραμμές (οπτικές ίνες) δεν καλύπτουν όλες τις κατοικημενες περιοχές. Σε περίπτωση που η διεύθυνσή σας δεν καλύπτεται από αυτές τις εταιρίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε πιο μικρές εταιρίες που παρέχουν ίντερνετ ασύρματα που πολλές φορές δεν είναι και τόσο σταθερό (ανάλογα αν οι κεραίες έχουν εμπόδια ενδιάμεσα τους).

Το κόστος είναι παρόμοιο με Ελλάδα (μάλλον και πιο φτηνό) αλλά οι ταχύτητες είναι εγγυημένες και πολύ ψηλές. π.χ. μόνο για ίντερνετ από τη https://www.netbox.cz/internet μπορείτε να έχετε 100Mb/s εγγυημένη ταχύτητα (80κατέβασμα 20 ανέβασμα ή 50/50) για περίπου 14 ευρώ.

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Η κινητή τηλεφωνία παρέχεται από εταιρίες όπως Vodafone, O2 και T-Mobile. Μπορείτε να διαλέξετε καρτοκινητή ή κάποιο συμβόλαιο. Κάποιες εταιρίες εργασίας στο Μπρνο προσφέρουν πολύ καλά πακέτα στους εργαζόμενους. π.χ. η ΙΒΜ προσφέρει Vodafone συμβόλαιο με απεριόριστες κλήσεις και 4GB ιντερνετ με περίπου 4 ευρώ το μήνα.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι ίδιες εταιρίες που παρέχουν ίντερνετ, μπορούν να σας παρέχουν και υπηρεσίες τηλεόρασης καθώς τα περισσότερα κανάλια είναι συνδρομητικά. Δυστυχώς όλες οι ταινίες στην τηλεόραση είναι με dubbing στα Τσέχικα οπότε μην περιμένετε τίποτα στα Αγγλικά ή σε άλλη γλώσσα.

Κατηγορίες: ΔιαμονήΓενικά