Θέσεις εργασίας στο Μπρνο

Δημοσιεύτηκε από τον/την Brno στις

Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με τις πιο γνωστές εταιρίες που προσλαμβάνουν κόσμο από την Ελλάδα και όχι μόνο.

AT&T
Η AT&T είναι αμερικάνική πολυεθνική εταιρία. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ο μεγαλύτερος πάροχος σταθερών τηλεφωνικών υπηρεσιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Προσλαμβάνει άτομα χωρίς να ζητάει προυπηρεσία για θέσεις customer support αλλά απαιτεί τουλάχιστον μέτρια γνώση Αγγλικών. Ακόμα προσλαμβάνει μηχανικούς δικτύων που έχουν γνώση CCNA ακόμα και χωρίς προϋπηρεσία.
Μπορείτε να δείτε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας ΕΔΩ. Ο καλύτερος τρόπος για να προσληφθείτε είναι μέσω σύστασης από κάποιον που δουλεύει ήδη στην εταιρία. Αν θέλετε να δουλέψετε στην ΑΤΤ και δεν έχετε κάποιον να σας συστήσει τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ.

ΙΒΜ
Η International Business Machines Corporation (IBM) είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας πληροφοριών, με δραστηριότητες σε περισσότερες από 170 χώρες. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1911, ιδρύθηκε στο Endicott της Νέας Υόρκης ως Computing-Tabulating-Recording Company (CTR) και μετονομάστηκε σε “International Business Machines” το 1924.
Η ΙΒΜ προσλαμβάνει άτομα από όλο τον κόσμο και έχει πάρα πολλές θέσεις ανοιχτές. Customer Support, Computer operators level 1, Windows admins, Linux admins, Network engineers, και πολλές άλλες τεχνικές και μη.
Μπορείτε να δείτε τις θέσεις εργασίας ΕΔΩ.
Το ίδιο ισχύει και με την ΙΒΜ σχετικά με την σύσταση. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να σας συστήσει κάποιος στην ΙΒΜ έχοντας έτσι πολύ περισσότερες πιθανότητες.

REDHAT
Η Red Hat, πασίγνωστη αμερικανική πολυεθνική εταιρία λογισμικού. Η Red Hat δημιουργεί, διατηρεί και συμβάλλει σε πάρα πολλά project ανοιχτού και δωρεάν κώδικα. Στις 28 Οκτωβρίου 2018, η IBM ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξαγοράσει το Red Hat για 34 δισεκατομμύρια δολάρια.
Βασική προϋπόθεση για να δουλέψετε στην Redhat είναι φυσικά η γνώση LINUX. Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τις ανοιχτές θέσεις εργασίας.
Ακόμα και εδώ ισχύει η ίδια λογική της σύστασης.
Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να σας συστήσει κάποιος για κάποια θέση που σας ενδιαφέρει.

KIWI
Το Kiwi.com (γνωστό στο παρελθόν ως skypicker.com) είναι ένα τσεχικό online ταξιδιωτικό πρακτορείο. Η ιστοσελίδα skypicker.com ξεκίνησε το 2011, η εταιρεία, με έδρα το Μπρνο, ιδρύθηκε το 2012 από τους Oliver Dlouhý και Jiří Hlavenka. Το 2016 η εταιρεία απέκτησε το όνομα τομέα Kiwi.com για $ 800.000 και μετονομάστηκε σε Kiwi.com.
H εταιρία προσλαμβάνει άτομα για το customer support και θέλει τουλάχιστον Αγγλικά. Έχει ακόμα αρκετές θέσεις για developers και είναι μία εταιρία πραγματικά Pet Friendly αφού μπορείτε να δουλεύετε με το κατοικίδιό σας στο γραφείο!
Δείτε ΕΔΩ τις ανοιχτές θέσεις εργασίας και επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να σας συστήσει κάποιος.

Σύντομα περισσότερα…

Κατηγορίες: ΓενικάΕργασία