Ποια σύνορα είναι ανοιχτά και τί περιορισμοί υπάρχουν ανά χώρα

Δημοσιεύτηκε από τον/την Brno στις

Κατάσταση συνόρων

Μετά από υπόδειξη μέλους του γκρουπ μας σας κοινοποιούμε το εργαλείο του EUROPA όπου μπορείτε να δείτε την κατάσταση των συνόρων.

Ποια σύνορα είναι ανοιχτά και τί περιορισμοί υπάρχουν ανά χώρα 5

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση και όλα τα κράτη μέλη της προγραμματίζουν την ασφαλή επανέναρξη των ταξιδιών και του τουρισμού στην Ευρώπη. Ενώ η προστασία της δημόσιας υγείας εξακολουθεί να είναι η προτεραιότητά μας, θέλουμε όλοι να απολαύσουν τις διακοπές τους, να ξαναβρεθούν με την οικογένεια και τους φίλους τους και να μπορούν να ταξιδέψουν για οποιονδήποτε λόγο. Το διαδραστικό αυτό εργαλείο σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προγραμματίσετε με σιγουριά τα ταξίδια και τις διακοπές σας στην Ευρώπη, προστατεύοντας την υγεία σας και παραμένοντας ασφαλείς. Οι πληροφορίες επικαιροποιούνται συχνά και διατίθενται σε 24 γλώσσες προς διευκόλυνσή σας.»

https://reopen.europa.eu/el/map/GRC

Ποια σύνορα είναι ανοιχτά και τί περιορισμοί υπάρχουν ανά χώρα 6

Δήλωση αποποίησης ευθύνης: οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στη σελίδα αυτή δεν είναι εξαντλητικές. Βασίζονται στα πλέον πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία που παρέχονται από τα κράτη μέλη της Ε.Ε. και συλλέγονται από άλλες δημοσίως διαθέσιμες και έγκυρες εθνικές πηγές. Η Επιτροπή, ενώ επιδιώκει την επικαιροποίηση των πληροφοριών, δεν φέρει καμία ευθύνη, ρητή ή σιωπηρή, όσον αφορά την πληρότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στη σελίδα αυτή ή τις μεμονωμένες αποφάσεις που βασίζονται στις πληροφορίες αυτές. Επί του παρόντος, το εργαλείο αυτό βασίζεται εν μέρει σε αυτόματες μηχανικές μεταφράσεις. Το σύνολο του παρεχόμενου περιεχομένου θα ελεγχθεί από εξουσιοδοτημένους μεταφραστές εντός των προσεχών ημερών.

Κατηγορίες: ΝέαΥγεία